Home » Verzendkosten en levertijd.

Wij bieden onderstaande verzendmogelijkheden aan:

Bij gezonde producten hoort een gezonde vervoerder. Woele werkt met fietskoeriers.nl om de CO₂-uitstoot te beperken met het leveren van pakketten in de grote steden op de fiets. Daar waar fietskoeriers.nl niet fietst wordt er in Nederland door DHL geleverd en in het buitenland door Skynet.

Verzendkosten Nederland tot 2kg tot 10kg tot 20kg
Fietskoeriers thuisbezorgd € 3,99 € 5,99 € 7,99
UPS Afhaalpunt € 3,99 € 3,99 € 3,99
PostNL Thuisbezorgd € 6,99 € 6,99 € 8,99
Afhalen op afspraak Gratis Gratis Gratis
Verzendkosten België tot 2kg tot 5kg tot 20kg
Skynet thuisbezorgd € 7,50 € 8,99 € 9,50
Afhalen op afspraak Gratis Gratis Gratis
Verzendkosten Duitsland tot 2kg tot 5kg tot 20kg
Skynet thuisbezorgd € 8,99 € 8,99 € 9,50
Afhalen op afspraak Gratis Gratis Gratis
Webwinkel Keurmerk

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die vóór 21:00 uur worden gedaan, bieden wij de volgende dag aan bij de vervoerder. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen bij de producten op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan vermeld in bovenstaande tabellen.

Levering verloopt via de pakketbezorger van de gekozen bezorgdienst. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende dag plaatsvinden na de inlever dag bij de vervoerder, behalve op zondag en op zaterdag en maandag bij sommige vervoerders. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet aangeven. Informeer hiervoor bij de betreffende vervoerder.

Zodra de track en trace code beschikbaar is wordt deze per e-mail verstuurd.

 

Afhalen kan alleen op afspraak.