Home » Recepten » Recept kokoskoekjes

Recept Kokoskoekjes, glutenvrij en koolhydraatarm

Recept Kokoskoekjes
PDF – 270.5 KB 35 downloads
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ingrediënten:

 

100 gram kokosmeel

100 ml gesmolten kokosolie

200 ml kokosmelk of ongeklopte slagroom

50g erythritol

6 eieren

snufje zout 

       

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Mix eerst het kokosmeel en het zout tot er geen klontjes zijn. Voeg nu de overige ingrediënten toe en meng dit tot het beslag mooi egaal en klontvrij is. Laat het vervolgens 15 minuten staan, zodat de kokosmeel het vocht kan opnemen. Dit geeft een steviger beslag.

Maak mooie hoopjes beslag op de bakplaat met bakpapier en bak de koekjes in ongeveer 20 minuten gaar en licht goudbruin. Laat de koekjes afkoelen.

Als je geen kokosolie in huis hebt, kun je hiervoor ook gesmolten roomboter gebruiken en de kokosmelk kun je ook vervangen door ongeklopte slagroom.